Велике земље - Квиз игра са мапама
Велике земље - Geography games

Велике земље - Квиз игра са мапама

Авганистан, Алжир, Ангола, Аргентина, Аустралија, Боливија, Боцвана, Бразил, Венецуела, Данска, Демократска Република Конго, Египат, Етиопија, Замбија, Зимбабве, Индија, Индонезија, Ирак, Иран, Јужна Африка, Казахстан, Камерун, Канада, Кенија, Кина, Колумбија, Либија, Мадагаскар, Мали, Мароко, Мауританија, Мексико, Мјанмар, Мозамбик, Монголија, Намибија, Немачка, Нигер, Нигерија, Норвешка, Пакистан, Перу, Пољска, Русија, Саудијска Арабија, Сједињене Америчке Државе, Сомалија, Судан, Тајланд, Танзанија, Турска, Украјина, Финска, Француска, Централноафричка Република, Чад, Шведска, Шпанија. (58)
100 %
     Поново покрени
Would you like to see your own top scores for this geography game in this space? Become a Seterra supporter at Patreon.com!

Become a Patron
Европа
Северна Америка
Јужна Америка
Африка