Африка: Главни градови - Geography Games

Африка: Главни градови - Квиз игра са мапама

(48)  Create custom quiz

100 %Would you like your scores to be saved so that you can track your progress? Get a Seterra membership on Patreon.com! It's just 1 USD per month.
 
    Review  
 
Nickname Score Time
Европа
Северна Америка
Јужна Америка
Азија
Аустралија
Свет

Африка: Главни градови - Квиз игра са мапама
The game Африка: Главни градови is available in the following languages:
Keywords: Географија, игре, квиз игре, неме карте, географске игре, едукативне игре