Европа: заставе: Seterra је бесплатна квиз игра са мапама уз коју ћеш учити о земљама, градовима и осталим географским појмовима широм света.

Европа: заставе - Квиз игра са мапама

Албанија, Андора, Аустрија, Белгија, Белорусија, Босна и Херцеговина, Бугарска, Ватикан, Велика Британија, Грчка, Данска, Естонија, Ирска, Исланд, Италија, Кипар, Летонија, Литванија, Лихтенштајн, Луксембург, Мађарска, Малта, Молдавија, Монако, Немачка, Норвешка, Пољска, Португалија, Румунија, Русија, Сан Марино, Северна Македонија, Словачка, Словенија, Србија, Украјина, Финска, Француска, Холандија, Хрватска, Црна Гора, Чешка, Швајцарска, Шведска, Шпанија. (45)   Create custom quiz
     

 
   
Северна Америка
Јужна Америка
Африка
Азија
Аустралија
Свет

Европа: заставе - Квиз игра са мапама

This game in Serbian (српски) was played 11 times yesterday.

The game Европа: заставе is available in the following languages:
---Keywords: Географија, игре, квиз игре, неме карте, географске игре, едукативне игре