Источна Европа: Заставе - Квиз игра са мапама
Источна Европа: Заставе: Seterra је бесплатна квиз игра са мапама уз коју ћеш учити о земљама, градовима и осталим географским појмовима широм света.

Источна Европа: Заставе - Квиз игра са мапама

Албанија, Белорусија, Босна и Херцеговина, Бугарска, Грчка, Естонија, Летонија, Литванија, Мађарска, Македонија, Молдавија, Пољска, Румунија, Словачка, Словенија, Србија, Турска, Украјина, Хрватска, Црна Гора, Чешка. (21)
     
    Поново покрени
Северна Америка
Јужна Америка
Африка
Азија
Аустралија
Свет

---Источна Европа: Заставе - Квиз игра са мапама

Keywords: Географија, игре, квиз игре, неме карте, географске игре, едукативне игре