Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Geography games

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Lojë Gjeografi

Belmopani, Guatemala Siti, Havana, Kingstoni, Managua, Meksiko Siti, Otava, Panama Siti, Port-o-Prens, San Hoze, San Salvadori, Santo Domingo, Tegusigalpa, Uashingtoni. (14)  Create custom quiz

100 % 
    Review   Ristarto
Would you like to see your own top scores for this geography game in this space? Become a Seterra supporter at Patreon.com!

Become a Patron
Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks