Australia: Shtetet dhe Territoret - Geography Games

Australia: Shtetet dhe Territoret - Lojë Gjeografi

Australia Jugore, Australia Perëndimore, Kuinzlendi, Tasmania, Territori i Kryeqytetit Australian, Territori Verior, Uellsi i Ri Jugor, Viktoria . (8)  Create custom quiz

100 %

 
    Review  
Would you like to see your own top scores for this geography game in this space? Become a Seterra supporter at Patreon.com!

Become a Patron
Evropa
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Bota

Australia: Shtetet dhe Territoret - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks