Bota: Malet dhe Vullkanet - Geography Games

Bota: Malet dhe Vullkanet - Lojë Gjeografi

(16)  Create custom quiz

100 %Would you like your scores to be saved so that you can track your progress? Get a Seterra membership on Patreon.com! It's just 1 USD per month.
 
    Review  
Nickname Score Time
Evropa
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia

Bota: Malet dhe Vullkanet - Lojë Gjeografi
The game Bota: Malet dhe Vullkanet is available in the following languages:
ar cs da de en es et fi fr ga hi hr hu id it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru sk sm sq sr sv tr uk uz zh
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks