Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Qendrore dhe Perëndimore - Lojë Gjeografi
Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Qendrore dhe Perëndimore - Geography games

Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Qendrore dhe Perëndimore - Lojë Gjeografi

Ajdaho, Ajoua, Arizona, Dakota Jugore, Dakota Veriore, Illinoi, Indiana, Juta, Kalifornia, Kanzasi, Kolorado, Miçigeni, Minesota, Misuri, Montana, Nebraska, Nevada, Nju Meksiko, Ohajo, Oregoni, Uajomingu, Uashingtoni, Viskonsini. (23)
100 %
     Ristarto
Would you like to see your own top scores for this geography game in this space? Become a Seterra supporter at Patreon.com!

Become a Patron
Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota
Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Qendrore dhe Perëndimore - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks