Australia dhe Zelanda e Re: Qytetet - Geography Games

Australia dhe Zelanda e Re: Qytetet - Lojë Gjeografi

Adelajdi, Brisbëni, Hobarti, Kanbera, Krajstçërçi, Melburni, Oklandi, Përthi, Port Moresbi, Sidneji, Uelingtoni . (11)  Create custom quiz

100 %

 
    Review  
Nickname Score Time
Evropa
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Bota

Australia dhe Zelanda e Re: Qytetet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks