Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Geography Games

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Lojë Gjeografi

(14)  Create custom quiz

100 %Would you like your scores to be saved so that you can track your progress? Get a Seterra membership on Patreon.com! It's just 1 USD per month.
 
    Review  
Filter:  
 
Nickname Score Time
The game Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet is available in the following 45 languages:
af am ar bg ca cs da de el en es et fi fr ga he hi hr hu id is it ja ko lt lv nb nl pl pt ro ru si sk sl sm sq sr sv ta th tr uk uz zh

This game in Albanian (Shqip) was played 0 times yesterday.

Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks