Kanada: Krahinat dhe Territoret - Geography Games

Kanada: Krahinat dhe Territoret - Lojë Gjeografi

Alberta, British Kolumbia, Ishulli Princi Eduard, Kuebeku, Manitoba, Nju Bransuiku, Njufaundlendi dhe Labradori, Nova Skocia, Nunavuti, Ontario, Saskaçeuan, Territoret Veriperëndimore, Territori Jukon . (13)  Create custom quiz

100 %

 
    Review  
Nickname Score Time
Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Kanada: Krahinat dhe Territoret - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks