Швајцарска: Кантони - Geography games

Швајцарска: Кантони - Квиз игра са мапама

Апенцел Аусероден, Апенцел Инероден, Аргау, Базел-Град, Базел-Провинција, Берн, Вале, Во, Гларус, Граубинден, Женева, Золотурн, Јура, Луцерн, Нешател, Нидвалден, Обвалден, Сент Гален, Тичино, Тургау, Ури, Фрибур, Цирих, Цуг, Шафхаузен, Швиц.
100 %
     Поново покрени
Северна Америка
Јужна Америка
Африка
Азија
Аустралија
Свет

Швајцарска: Кантони - Квиз игра са мапама

Keywords: Географија, игре, квиз игре, неме карте, географске игре, едукативне игре