Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Geography games

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Lojë Gjeografi

Belmopani, Guatemala Siti, Havana, Kingstoni, Managua, Meksiko Siti, Otava, Panama Siti, Port-o-Prens, San Hoze, San Salvadori, Santo Domingo, Tegusigalpa, Uashingtoni.
100 %
     Ristarto
Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Qytetet - Lojë Gjeografi

Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks