Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Qendrore dhe Perëndimore - Geography games

Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Qendrore dhe Perëndimore - Lojë Gjeografi

Ajdaho, Ajoua, Arizona, Dakota Jugore, Dakota Veriore, Illinoi, Indiana, Juta, Kalifornia, Kanzasi, Kolorado, Miçigeni, Minesota, Misuri, Montana, Nebraska, Nevada, Nju Meksiko, Ohajo, Oregoni, Uajomingu, Uashingtoni, Viskonsini.
100 %
     Ristarto
Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Qendrore dhe Perëndimore - Lojë Gjeografi

Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks