Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Jugore dhe Verilindore - Geography games
Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Jugore dhe Verilindore - Lojë Gjeografi
Alabama, Arkanzas, Deloueri, Florida, Karolina Jugore, Karolina Veriore, Kentaki, Konektikadi, Luiziana, Masaçusets, Mejni, Merilendi, Misisipi, Nju Hempshiri, Nju Jorku, Nju Xhersi, Oklahoma, Pensillvania, Rod Ajlendi, Teksasi, Tenesi, Vermonti, Virxhinia, Virxhinia Perëndimore, Xhorxhia. (25)
100 %

Do you want to save your high scores?
Try the beta version of our new high score feature!


     Ristarto
Do you want to save your high scores? Try the beta version of our new high score feature!
Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Shtetet e Bashkuara të Amerikës: Shtetet Jugore dhe Verilindore - Lojë Gjeografi

Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks