Zvicra dhe Austria: Qytetet - Lojë Gjeografi
Zvicra dhe Austria: Qytetet - Geography games

Zvicra dhe Austria: Qytetet - Lojë Gjeografi

Bazeli, Berni, Cyrihu, Gjeneva, Graci, Insbruku, Linci, Lozana, Salcburgu, Vinterturi, Vjena. (11)
100 %
     Ristarto
Amerika e Veriut
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota
Zvicra dhe Austria: Qytetet - Lojë Gjeografi
Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks