Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Geography games
Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Lojë Gjeografi
Belize, El Salvadori, Guatemala, Haiti, Hondurasi, Kanada, Kostarika, Kuba, Meksika, Nikaragua, Panamaja, Republika Dominikane, Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Xhamajka. (14)
100 %

Do you want to save your high scores?
Try the beta version of our new high score feature!


     Ristarto
Do you want to save your high scores? Try the beta version of our new high score feature!
Evropa
Amerika e Jugut
Afrika
Azia
Australiazia
Bota

Amerika e Veriut dhe Amerika Qendrore: Kombet - Lojë Gjeografi

Keywords: lojë edukative, Kuiz Gjeografi, lojë online, programm õppimiseks